JOIN THE TEAM

And help the cause

Wil je meer doen?

Super! Bv als vrijwilliger, bedrijf of vzw?

VRIJWILLIGER

Heb je zin om mee te werken aan dit burgerinitiatief door bv de boodschap te verspreiden, stickers te verkopen, om meer bestuurders aan te zetten trager te rijden? Of heb je nog andere ideeën? Stuur een bericht of email met jouw motivatie.

BEDRIJF

Ben je een bedrijf, dat zich inzet voor mens en milieu? Zie jij ook de voordelen van een wagenpark, dat trager rijdt, waardoor de kosten voor tankkaarten dalen terwijl je goed doet voor mens en milieu? Of ben je gewoonweg ook overtuigd van dit initaitief? Contacteer ons om te kijken hoe we elkaar kunnen onderstuenen.

VZW

Ben je een vzw, die begaan is met de natuur, vrede, gezondheid? Wil jij meehelpen om het verschil te maken? Neem dan contact met ons op en wordt één van de vzws, die een voortrekkersrol opneemt.

Our heroes

Deze partners ondersteunen ons reeds. Wil jij ook meedoen, neem aub contact op met ons.

Natuurpunt Gent heeft zich als een van de eerste partners achter deze actie gesteld. Ze verdelen de stickers in het bezoekerscentrum Levende Leie-Bourgoyen.

Natuurpunt Gent

Oxfam wereldwinkels waren direct fan van ons initiatief. Je kunt de bumper stickers vanaf nu kopen in de wereldwinkel in Gentbrugge.

Oxfam Wereldwinkels

Wizarts heeft geholpen bij het ontwikkelen van het logo, de communicatie, pr, social media en website gebeuren.

Wizarts

Phone

+32 492 99 71 61